Simrede æbler med rosiner, mandler, hasselnødder o
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Chi Indsendt : Red : |
|
|
Kom samtlige ingredienser i en passende gryde og lad dem simre under låg ved lav varme i 20-25 min. Indtil æbler og rosiner er helt bløde, og krydderierne har frigivet deres aroma og smag.
Mandler og hasselnødder bliver også lidt blødere og endda sødere i smagen. Husk at røre lidt en gang imellem og tjek, om der skal spædes op med mere vand. Kom æbler, rosiner osv. samt væden, som de har simret i, i en skål og lad det trække i køleskabet i mindst 3 timer, før desserten serveres. Server evt. med en sjat flødeskum eller cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 5019 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne