Simrede æbler med rosiner, mandler, hasselnødder o

Simrede æbler med rosiner, mandler, hasselnødder o, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Chi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æbler skåret i tynde både
2 dl.Rosiner
1 dl.Mandler
1 dl.Hasselnødder
0.5 tsk.Kanel
0.125 vaniljestang
 et ekstremt lille drys salt
 
Opskrift:
Kom samtlige ingredienser i en passende gryde og lad dem simre under låg ved lav varme i 20-25 min. Indtil æbler og rosiner er helt bløde, og krydderierne har frigivet deres aroma og smag.

Mandler og hasselnødder bliver også lidt blødere og endda sødere i smagen. Husk at røre lidt en gang imellem og tjek, om der skal spædes op med mere vand.


Kom æbler, rosiner osv. samt væden, som de har simret i, i en skål og lad det trække i køleskabet i mindst 3 timer, før desserten serveres.

Server evt. med en sjat flødeskum eller cremefraiche.





karakterer:
Opskriften er vist 5019 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu