Ibarra chokoladekage (orange smag)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Chi Indsendt : Red : |
|
|
Smør bunde og sider på en springform.
Pisk æggehviderne stive. Pisk æggeblommerne med sukker. Bland de tørre ingredienser med appelsinsaften, en tredjedel af hviderne og alle æggeblommerne. Fold de sidste af hviderne forsigtigt i dejen. Hæld dejen i en smurt springform, og bag kagen midt i ovnen ved 175 g i ca. 35-40 minutter. Kagen afkøles i 10 minutter. Tag kanten af og vend kagen, så den kan køle helt af på en rist. Når kagen er kold, pensles den med orangelikør. Glasur: bræk chokoladen i mindre stykker og bland den med kakao, sirup og smør. Pisk blandingen, imens den smelter langsomt i en lille gryde. Hæld glasuren ud midt på kagen og roter den, så glasuren breder sig jævnt. Lad kagen stå i 45 minutter. Gentag derefter proceduren. Vent mindst 45 min. Før servering. |
|
Opskriften er vist 5921 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne