Pariser boller (Nummenum)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Chi Indsendt : Red : |
|
|
form dejen til små boller, som lægges på en bageplade. Kan evt. pensles med lidt ekstra æg.
Bag bollerne ved 200 g, i 10 minutter, eller til de er lysebrune. NAM! Tips: bollerne er utroligt nemme at lave, og så smager de rigtig godt! lidt hen af scones, og lidt smuldrende i konsistensen. :) gode til børn. |
|
Opskriften er vist 7249 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-05-19 16:56:36 Mums! jeg tilsatte 50g mørk cokolade til dejen, det blev super godt. Men de smager også godt uden noget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne