Valnøddebrød 02
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt af : Chi Indsendt : Red : |
|
|
Ælt de to deje sammen med valnøddekernerne. Stil dejen til hævning ved 5-10 g, for eksempel i køleskabet, natten over.
Del så dejen i 2, og form stykkerne til runde eller aflange brød. Sæt brødene til hævning i 30-60 minutter. Pensl dem med vand, og bag dem ved 200 g i 30-40 minutter. Tip: hvis brødene efter halvdelen af bagetiden begynder at få for meget farve, skruer man lidt ned for varmen. Man kan eventuelt også sætte en ekstra plade under den plade brødene står på. På den måde undgår man at brødene bliver for mørke i bunden. Tips: Ved at kombinere bagermester Søgaard Jensens Helenadej og surdej, kan man lave fx et valnøddebrød. |
|
Opskriften er vist 8870 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer mette - 2008-01-29 13:07:34 det er altså for besværligt, man tror man skal se en opskrift men bliver bare vidersend til ikke bare en men to andre opskrifter. Sorry men det er altså noget rod |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne