Revelsben marineret i øl og honning
Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben Indsendt af : Henning Indsendt : Red : |
|
|
Drys kødet med salt og lad det trække ca. 1 time.
Varm øllet og smelt farin heri. Tilsæt honning, vaniljekorn, hele chilier, revet appelsinskal, saft af ½ appelsin og ½ citron. Læg kødet i marinaden i en time. Læg skiverne på risten i en bradepande. Sæt dem i en kold ovn. Tænd ovnen på 180 gr. steg til kødet er mørt. Vend skiverne efter ca. 25 min. samlet stegetid ca. 45 min. Tips: Serveres med kartofter og/eller rodfrugter, spinat eller grønlangkål. |
|
Opskriften er vist 16676 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne