Trøffelkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Lillemig13 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dejen:
Pisk Æggeblommer, Varmt Vand, Sukker og vaniljesukker let og skummende. Bland mel, maizenamel, bagepulver og kakao. Pisk æggehviderne stive, tilsæt lidt efter lidt de 50 g sukker under stadig piskning, indtil æggehvideskummet er meget stift. Læg æggehvideskummet ovenpå æggesnapsen. Sigt blandingen over. vend det hele forsigtigt sammen. Fyld dejen i en springform (ca. 22 Cm. i Diam.) foret med bagepapir. bag straks kagen i ovnen på 200 g i ca. 30 min. Fyld: Rør Smør godt. bland og sigt flormelis og kakao og rør det i smørret ad flere gange. Tilsæt ægget og evt. lidt rom. form med en teske 10 trøfler på størrelse med et kirsebær og sæt dem i køleskabet. Rør fløde og vaniljesukker i resten af smørcremen. Skær den kolde kage igennem. Fordel 3/4 af cremen mellem de 2 bunde på overfladen og kanten af kagen. Strø kakao gennem en fin sigte på overfladen af kagen og drys evt. chokolade krymmel på kanten. Kom den sidste 1/4 del af cremen i en sprøjtepose og sprøjt 10 Rosetter rundt i kanten på toppen af kagen. Sæt en trøffel på hver roset |
|
Opskriften er vist 16003 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne