Kartoffel- og porresuppe med ising og persille

Kartoffel- og porresuppe med ising og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Smokey McPot

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 porrer
500 g.kartofler
1.5 l.bouillon
1 bdt.persille
500 g.isingfileter (rødspætte eller skrubbe kan bruges)
1 dl.fløde
 
Opskrift:
1) Snit porrerne fint

2) Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern.

3) Kom porrer og kartofler i en gryde og kog op med bouillonen. Lad suppen småkoge i 15 minutter.

4) Skyl og pluk persillen.

5) Blend suppe, porrer og kartofler med persillen og kom suppen tilbage i gryden.

6) Skær isingfileterne i strimler og kog dem i suppen i 1-2 minutter.

7) Tag gryden af blusset og rør forsigtigt fløden i suppen.

8) Smag til med salt og peber.

Tips:

Serveres med groft brød eller flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 8914 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-25 18:34:50
jeg synds den er rigtig go og min pige på 3 kunne også li den så den var meget lækker