Kartoffel- og porresuppe med ising og persille
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Smokey McPot Indsendt : Red : |
|
|
1) Snit porrerne fint
2) Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern. 3) Kom porrer og kartofler i en gryde og kog op med bouillonen. Lad suppen småkoge i 15 minutter. 4) Skyl og pluk persillen. 5) Blend suppe, porrer og kartofler med persillen og kom suppen tilbage i gryden. 6) Skær isingfileterne i strimler og kog dem i suppen i 1-2 minutter. 7) Tag gryden af blusset og rør forsigtigt fløden i suppen. 8) Smag til med salt og peber. Tips: Serveres med groft brød eller flutes. |
|
Opskriften er vist 8914 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer louise - 2009-06-25 18:34:50 jeg synds den er rigtig go og min pige på 3 kunne også li den så den var meget lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne