Kyllingbryst i fad
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : maria Indsendt : |
|
|
krydr. kyllingerne godt med krydr. og steg dem på en pande.
Skræl kartoflerne og skær dem i tern (ikke for små), derefter koges de. steg baconen på en pande. Skær peberfrugterne i tern og læg dem på panden med bacon. Derefter tilsættes krydr., de hakkede tomater og cremefraich efter smag. Lad de koge lidt og tilsæt så lidt mælk. Smag det til. Læg de kogte kartofler i et ildfast fad sammen med de stegte kyllingbryst, (skær evt. kyllingbrystne midt over), derefter hældes den færdig blanding fra panden og henover kartoflerne og kyllingen. Tilsæt evt. lidt vand, hvis man ønsker lidt mere væske. Sæt det hele i ovnen ved 150 grader og lad det stå i ca. 10 min. VELBEKOMME! |
|
Opskriften er vist 48546 gange,
og udskrevet 1240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne