Kyllingbryst i fad

Kyllingbryst i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : maria

Indsendt :     

Ingredienser:
3-4 kyllingebrystfilet
2 peberfrugter (rød/grøn)
1 pk.bacon i tern
500 g.kartofler
1 ds.hakkede tomater
 krydr
 creme fraich
 mælk
 vand
 
Opskrift:
krydr. kyllingerne godt med krydr. og steg dem på en pande.
Skræl kartoflerne og skær dem i tern (ikke for små), derefter koges de.
steg baconen på en pande.
Skær peberfrugterne i tern og læg dem på panden med bacon. Derefter tilsættes krydr., de hakkede tomater og cremefraich efter smag. Lad de koge lidt og tilsæt så lidt mælk. Smag det til.
Læg de kogte kartofler i et ildfast fad sammen med de stegte kyllingbryst, (skær evt. kyllingbrystne midt over), derefter hældes den færdig blanding fra panden og henover kartoflerne og kyllingen. Tilsæt evt. lidt vand, hvis man ønsker lidt mere væske.
Sæt det hele i ovnen ved 150 grader og lad det stå i ca. 10 min.
VELBEKOMME!





karakterer:
Opskriften er vist 48547 gange,
og udskrevet 1240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu