Maskeradekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Husk, alt hvad de skal bruge til gærdeje, skal have stuetemperatur, inden de begynder, så bliver dejen nemmere at arbejde med, og resultatet bedre.
Mælken lunes, hældes i et fad og heri opløses gæren. Husk gæren må ikke varmes med. Hvedemel og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele æltes sammen til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Dejen deles i 2 lige store dele, som formes til kugler og hviler 2-3 minutter. Hver kugle sættes på en plade, trykkes let og sættes til hævning til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Makronmassen smøres forsigtigt henover brødene lige før bagningen. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 780-841 |
|
Opskriften er vist 3377 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne