Maskeradekage

Maskeradekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hvedemel
100 g.smør eller margarine
50 g.gær
50 g.sukker
1 tsk.salt
2 dl.mælk
50 g.rosiner
50 g.hakket appelsinskal
50 g.cocktailbær
 
 Pynt:
 Makronmasse:
100 g.flormelis
1 lille æggehvide
20 g.finthakkede nødder
 Røres sammen til en ensartet masse
 
Opskrift:
Husk, alt hvad de skal bruge til gærdeje, skal have stuetemperatur, inden de begynder, så bliver dejen nemmere at arbejde med, og resultatet bedre.

Mælken lunes, hældes i et fad og heri opløses gæren. Husk gæren må ikke varmes med. Hvedemel og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele æltes sammen til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Dejen deles i 2 lige store dele, som formes til kugler og hviler 2-3 minutter. Hver kugle sættes på en plade, trykkes let og sættes til hævning til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Makronmassen smøres forsigtigt henover brødene lige før bagningen. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

780-841





karakterer:
Opskriften er vist 3376 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu