Hvedekage med æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er ensartet.
Hæver i ca. 15 minutter på et lunt sted, tildækket.
Dejen deles i to stykker, der rulles ud til aflange firkanter på ca. 1 cm’s tykkelse. De skrællede og snittede æbler lægges langs midten og drysses med farin og kanel. Siderne af dejen foldes over, og enderne bøjes ind under, så fyldet ikke løber ud. Lægges i en smurt bradepande og efterhæver ca. 20 minutter, tildækket. Pensles med æggestrygelse og drysses med snittede mandler. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 35 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 873 |
|
Opskriften er vist 5253 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne