Sirupslagkage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes sammen, hvedemel hvori bagepulveret er sigtet og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele røre til en ensartet masse.
Dejen hældes i en smurt og melet springform (ca. 24 cm i diameter) og bages på ovnens nederste rille ved 200 grader C i ca. 30 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagen tages ud af formen, når den er lidt afkølet, og sættes derefter til afkøling på en bagerist. Når kagen er afkølet, flækkes den i 2 dele og lægges sammen med smørcremen og pyntes med glasur. Smørcreme: Fedtstoffet blødgøres og røres sammen med flormelis, hvorefter æggeblommen og citronsaften tilsættes. Tips: 840 |
|
Opskriften er vist 18741 gange,
og udskrevet 663 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne