Nødde-honningbrød
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres, hvedemel hvori bagepulver og hjortetaksalt er sigtet og de øvrige ingredienser blandes sammen, og det hele røres til en ensartet masse.
Dejen fyldes i en smurt og melet bageform (2½l.) og bages på ovnens midterste rille ved 170 grader C i ca. 50 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagen tages ud af formen, når den er lidt afkølet, og sættes derefter til afkøling på bagerist. Denne kage kan med fordel opbevares i lang tid i en tæt lukket kagedåse. Tips: 838 |
|
Opskriften er vist 4673 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Laila - 2009-06-07 06:33:34 Kagen lækker men mangler smag, lidt krydderier ville være godt, såsom kanel eller andet, måske lidt mere honning. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne