Bodil Ipsen kage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 16769 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer carl erik aarøe - 2015-07-01 08:17:00 Jeg kan huske vi lavede en bodil ibsen kage hvor der blev lavet en fromage eller rettere en god ting med forskelligt i der blev lavet dagen før hvor man så efterfølgende varmede det op for at komme fløde i kagen var butterdej findes opskriften vil jeg gerne havde den tak Bodil F, Kbhvn - 2013-07-10 19:30:34 I min barndom på Frederiksberg i fyrrene var Bodil Ipsen kagen en rektangulær kage udformet og bagt nøjagtigt som Napoleons kagen. Anvendelsen af flødeskum/creme og muligvist også anvenelse af syltetøj/ikke syltetøj eller hvid/chokolade glassur afgjorde, hvilken kage, der var tale om. Fordelingen husker jeg desværre ikke. Dette kun af hensyn til kages historie. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne