Tomatsuppe 10

Tomatsuppe 10, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Superkokken

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 ds.hakket tomater
3-4 friske tomater
2-3 løg
 
 Forskellige rodfrugter mv. f.eks.
2-4 Gulerødder
1-2 pastinak
1-2 persillerod
1-2 kartofler
 selleri
 alt efter lyst
 
2 fedhvidløg
 bacon i små tern
 basilikum
 suppenudler
 flutes
 grøntsagsbouillon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Løg, gulerødder, pastinak, persillerod, kartoffel hakkes meget groft og koges 45-60 minutter. Gem væden til at få den rette konsistens.
Derefter blendes de kogte grønsager sammen med tomater og hvidløg (evt. også basilikum)
Bouillon, væde og de blendede grønsager koges og kan jævnes efter behov.
Bacon svitses og suppenudler koges og tilsættes. Smages til med salt og peber.
Serveres med flutes





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gammeldags tomatsuppe med friske tomater

karakterer:
Opskriften er vist 11813 gange,
og udskrevet 237 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-04 14:03:28
Den absolut bedste tomatsuppe. Man behøver dog ikke koge nudlerne først, og derefter tilsætte dem. De kan komme direkte i gryden og koge med.