Sweet and sour pork
Indsendt af : Candy Indsendt : Red : |
Fotograf: Candy |
|
marinade til kød 3 spsk og 1-2 spsk vin eller sherry
sovs: kikoman soja sause 4 spk sukker 4 spsk heinz ketchup 4 spsk 2 spsk eddike kom alle ingredienserne i en skål og røre rundt jævning kartoffel mel kom de tørrede svampe i ca. ½ dl vand og lad dem stå i mindst 4 timer skær de 4 koteletter i tern kom kødet i en skål med soja og vin/sherry. bland det godt sammen, og lad det trække mindste i 2 timer. vend dem i kartoffelmel og friture stege dem til de bliver sprøde. tag en varm wok og kom lidt olie i steg løg (i både) og gulerødder i tynde strimler, til de stadig er lidt rå stadigvæk. kom der efter svampe i, også i strimler stege dem lidt med, og kom der efter en lille dåse bambus i, uden vædde, og lad det få lidt varme. til allersidst kom da peber frugterne i, som også er skåret i tern lad det stege lidt med, dog uden at det hele falder sammen. der må godt være bid i de peber frugter hælde derefter væden fra svampene, og den anden sovs i. og kom en lille smule kartoffelmel jævning i. til alle sidst kommes kødet i og blandes sammen ønsker man ananas i kan der også komme det i. uden saft servere ris til. så har i en ægte kinesisk sweet and sour. ps, det skal være shitake svampe og de skal i, ellers smager retten underlig. Serveres med ris eller risnudler. |
|
Opskriften er vist 10868 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer sanne - 2015-06-01 10:36:10 Kæft den er vild fantastisk, mange tak, mine gæster og familie er vild med retten anonym - 2010-01-07 08:54:31 fantastisk ret, den er besvær værd !! smager meget autentisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne