Pistaciestang 02

Pistaciestang 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Nødder - Pistacienødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl.lunkent vand
50 g.gær
2 tsk.salt
0.5 tsk.peber
50 g.pistaciekerner (halvdelen gemmes til pynt)
300 g.sigtemel
350 g.hvedemel
 
 Pensling:
 Varmt vand
 Pistaciekerner
 
Opskrift:
Vandet kommes i en skål Gæren smuldres og røres i. Salt og peber tilsættes. 25 g. pistaciekerner hakkes og tilsættes sammen med sigtemel og hvedemel.

Dejen æltes, til den er glat og let slipper skålen. Dejen æltes igennem på bordet, til den er blød og smidig. Skålen drysses med lidt med. Dejen lægges i, og et viskestykke lægges over. Hæver ca. 45 minutter et lunt sted, til dejen har dobbelt størrelse.

Dejen slås ned og deles i 5 stykker, der trilles i ca. 40 cm. lange stænger. Pladen dækkes med bagepapir eller smøres med margarine. Stængerne lægges på pladen, og et viskestykke lægges over. Efterhæver et lunt sted ca. 15 minutter.

Pensl med vand og ridses med en skarp kniv. De resterende pistaciekerner trykkes lidt ned i brødene.

Ovnen opvarmes til 220 grader. En ildfast skål med vand stilles i bunden af ovnen. Pistaciestængerne bages på midterste ovnribbe.





karakterer:
Opskriften er vist 12635 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu