Pistaciestang 02
Hovedingrediens : Nødder - Pistacienødder Indsendt : Red : |
|
|
Vandet kommes i en skål
Gæren smuldres og røres i.
Salt og peber tilsættes.
25 g. pistaciekerner hakkes og tilsættes sammen med sigtemel og hvedemel.
Dejen æltes, til den er glat og let slipper skålen. Dejen æltes igennem på bordet, til den er blød og smidig. Skålen drysses med lidt med. Dejen lægges i, og et viskestykke lægges over. Hæver ca. 45 minutter et lunt sted, til dejen har dobbelt størrelse. Dejen slås ned og deles i 5 stykker, der trilles i ca. 40 cm. lange stænger. Pladen dækkes med bagepapir eller smøres med margarine. Stængerne lægges på pladen, og et viskestykke lægges over. Efterhæver et lunt sted ca. 15 minutter. Pensl med vand og ridses med en skarp kniv. De resterende pistaciekerner trykkes lidt ned i brødene. Ovnen opvarmes til 220 grader. En ildfast skål med vand stilles i bunden af ovnen. Pistaciestængerne bages på midterste ovnribbe. |
|
Opskriften er vist 12635 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne