Brun engelsk tekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : England Indsendt : |
|
|
Fedtstoffet og sukkeret røres sammen.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen.
Hvedemel hvori krydderierne og rosinerne er blandet tilsættes sammen med mælken, og det hele røres til en ensartet masse.
Massen hældes i en smurt og melet bageform ca. 2 l. og bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 1 time. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagen er lidt afkølet, tages den ud af formen og anbringes på en bagerist. Tips: 773 |
|
Opskriften er vist 7398 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne