Oste petit fours og –stænger
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : |
|
|
Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Den færdigæltede dej deles i to lige store dele, en del til petit fours og en del til stænger.
Petit fours: Dejen rulles ud i ca. 3 mm’s tykkelse, stryges med æggestrygelse og drysses med reven ost. Med en kageudstikker eller et glas ca. 2½ cm i diameter, stikkes kagerne ud, eller man skærer dem ud med en kniv eller klejnespore i trekanter eller firkanter efter behag. Stænger: Dejen rulles ud i ca. 4 mm’s tykkelse til et dejstykke på ca. 12x20 cm. Stryges med æggestrygelse og drysses med reven ost. Stængerne skæres ud i ca. 1½ cm’s brede. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i 8 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når brødet er bagt, sættes det til afkøling på en bagerist. Petit fours lægges sammen med ostecreme og pyntes med karse. Tips: 782 |
|
Opskriften er vist 7232 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne