Kaptajnens hjertekage

Kaptajnens hjertekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
250 g.sukker
3 spsk.koldt vand
150 g.hvedemel
1 strøget tsk. bagepulver
 
 Fyld:
 Æble eller abrikosmos
 
 Flødeskumscreme:
1 dl.piskefløde
3 spsk.sukker
3 tsk.pulverkaffe
 
 Pynt:
 Hvid flormelisglasur
 vindruer
 
Opskrift:
De hele æg piskes til en tyk æggesnaps med sukker og vand Hvedemel og bagepulver røres forsigtigt i. Dejen fyldes i en velsmurt hjerteform. Bages ved 200 grader C i ca. 40 minutter.

Når kagen er kold flækkes den og lægges sammen med flødeskummet, der er pisket stift og smagt til med sukker og pulverkaffe.

Henover kommes et lag æble- eller abrikosmos. Kagen trækker gerne nogle timer og pyntes med hvid flormelisglasur og blå eller grønne vindruer, eller evt. med cocktailkirsebær og valnøddekerner.

Tips:

234-2





karakterer:
Opskriften er vist 4545 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu