Kaptajnens hjertekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
De hele æg piskes til en tyk æggesnaps med sukker og vand
Hvedemel og bagepulver røres forsigtigt i.
Dejen fyldes i en velsmurt hjerteform.
Bages ved 200 grader C i ca. 40 minutter.
Når kagen er kold flækkes den og lægges sammen med flødeskummet, der er pisket stift og smagt til med sukker og pulverkaffe. Henover kommes et lag æble- eller abrikosmos. Kagen trækker gerne nogle timer og pyntes med hvid flormelisglasur og blå eller grønne vindruer, eller evt. med cocktailkirsebær og valnøddekerner. Tips: 234-2 |
|
Opskriften er vist 4545 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne