Grovbrød med yoghurt
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er ensartet.
Hæver på et lunt sted i ca. 20 minutter, tildækket.
Deles i 2 lige store dele, der formes til franskbrød og anbringes i smurte forme 1½ l. Efterhæver på et lunt sted i ca. 20 minutter i ca. 20 minutter, tildækket. Ridses (ikke for dybt) og pensles med mælk. Bages på ovnens nederste rille ved 220 grader C i ca. 40 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 869 |
|
Opskriften er vist 9665 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne