Grovbrød med yoghurt

Grovbrød med yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
500 g.hvedemel
500 g.rugmel
50 g.gær
1 tsk.sirup
1 tsk.salt
1 dl.yoghurt
6 dl.mælk
 
Opskrift:
Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er ensartet. Hæver på et lunt sted i ca. 20 minutter, tildækket.

Deles i 2 lige store dele, der formes til franskbrød og anbringes i smurte forme 1½ l. Efterhæver på et lunt sted i ca. 20 minutter i ca. 20 minutter, tildækket.

Ridses (ikke for dybt) og pensles med mælk. Bages på ovnens nederste rille ved 220 grader C i ca. 40 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

869





karakterer:
Opskriften er vist 9665 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu