Fin æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet røres med sukkeret.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen.
Til sidst tilsættes melet hvori krydderierne er sigtet, sammen med mælken, og det hele røres til en ensartet masse.
Dejen hældes i en smurt og melet springform ca. 24 cm. i diameter, og ovenpå lægges æblestykkerne uden at berøre formens kant. Bages på ovnens nederste rille ved 200 grader C i ca. 30 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagen er afkølet pyntes den med lidt flødeskum eller Flormelis. Tips: 744 |
|
Opskriften er vist 6556 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne