Holbæk kage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres og røres sammen med sukkeret, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og de mosede bananer og mælken røres i.
Melet hvori bagepulveret er sigtet, blandes i, og til sidst blandes rosiner, chokolade og sukat, som er vendt i melet i, og det hele røres til en ensartet masse.
Dejen fyldes i en smurt og melet springform ca. 24 cm. i diameter, og bages på ovnens midterste rille ved 175 grader C i ca. 45 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagen tages ud af formen, når den er lidt afkølet, og sættes derefter til afkøling på en bagerist. Tips: 824 |
|
Opskriften er vist 6024 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne