Holbæk kage

Holbæk kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.hvedemel
100 g.smør eller margarine
120 g.sukker
2 æg
4 tsk.bagepulver
75 g.rosiner
75 g.sukat
2 mosede bananer
50 g.reven chokolade
1 dl.mælk
 
Opskrift:
Fedtstoffet blødgøres og røres sammen med sukkeret, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og de mosede bananer og mælken røres i. Melet hvori bagepulveret er sigtet, blandes i, og til sidst blandes rosiner, chokolade og sukat, som er vendt i melet i, og det hele røres til en ensartet masse.

Dejen fyldes i en smurt og melet springform ca. 24 cm. i diameter, og bages på ovnens midterste rille ved 175 grader C i ca. 45 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Kagen tages ud af formen, når den er lidt afkølet, og sættes derefter til afkøling på en bagerist.

Tips:

824





karakterer:
Opskriften er vist 6024 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu