Kommensboller
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Indsendt : |
|
|
Husk, alt de skal bruge til gærdeje, skal have stuetemperatur, inden de begynder, så bliver dejen nemmere at arbejde med, og resultatet bedre.
Kærnemælken lunes, hældes i et fad, og heri opløses gæren, husk gæren ikke må varmes med. Sigtemel og de øvrige ingredienser æltes sammen til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Dejen formes til en kugle, der hviler 2-3 minutter. Dejen deles derefter i 12 lige store stykker, der formes til boller og sættes til hævning til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Pensles med æggestrygelse og bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 12 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 829 |
|
Opskriften er vist 11743 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne