Chokoladekage med orangecreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Smør os sukker piskes hvidt, tilsættes smeltet chokolade, piskes op med æggene. Mel knuste valnødder og bagepulver blandes og vendes i massen. Fyldes i smurt, melet springform og bages 25 minutter ved 180 grader C. Vendes ud og afkøles helt. Fyld: Sukkeret koges til en jævn lage med 1 dl. vand. Æg og æggeblommer piskes sammen med den kogende sukkerlage, legeres til cremekonsistens over svag varme, piskes koldt. Æggeskummet og den stiftpiskede fløde vendes sammen med appelsinsmag, frugtsyre og evt. likør. Bunden flækkes og stænkes evt. med lidt Grand Marnier, lægges sammen med orangecremen. Overtrækkes med chokolade fortyndet med lidt kakaosmør. Serveres med letpisket fløde tilsat vanillemarv og evt. flormelis. |
|
Opskriften er vist 12647 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2019-10-06 20:42:04 Hvor køber man frugtsyre henne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne