Chokoladekage med orangecreme

Chokoladekage med orangecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
125 g.smør
100 g.sukker
100 g.mørk chokolade
0.5 vaniljestang
4 æg
125 g.hvedemel
65 g.valnødder
0.5 tsk.bagepulver
 
 Orangecreme:
3 æggeblommer
1 æg
50 g.sukker
4 dl.piskefløde
 appelsinsmag
 evt.et par dråber frugtsyre
 evt.lidt Grand Marnier
 
Opskrift:
Bund:
Smør os sukker piskes hvidt, tilsættes smeltet chokolade, piskes op med æggene. Mel knuste valnødder og bagepulver blandes og vendes i massen. Fyldes i smurt, melet springform og bages 25 minutter ved 180 grader C. Vendes ud og afkøles helt.

Fyld:
Sukkeret koges til en jævn lage med 1 dl. vand. Æg og æggeblommer piskes sammen med den kogende sukkerlage, legeres til cremekonsistens over svag varme, piskes koldt. Æggeskummet og den stiftpiskede fløde vendes sammen med appelsinsmag, frugtsyre og evt. likør.


Bunden flækkes og stænkes evt. med lidt Grand Marnier, lægges sammen med orangecremen. Overtrækkes med chokolade fortyndet med lidt kakaosmør. Serveres med letpisket fløde tilsat vanillemarv og evt. flormelis.





karakterer:
Opskriften er vist 12647 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-10-06 20:42:04
Hvor køber man frugtsyre henne