Præstegårdsæblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og sukker rører sammen
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et a gangen.
Til sidst blandes melet i og det hele røres til en ensartet masse.
2/3 af dejen hældes i en smurt og melet bageform (2 liter) Herpå lægges halvdelen af æblestykkerne Ovenpå lægges den sidste del af dejen Øverst lægges den sidste halvdel af æblestykkerne, som drysses først med de hakkede mandler og derefter med sukker - ellers falder mandlerne af. Bages på ovnens nederste rille ved 190 grader C i ca. 60 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 795 |
|
Opskriften er vist 9143 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-10-26 13:21:26 Der står ikke hvor mange personer kagen rækker til anonym - 2008-11-01 14:59:07 er der ikke glemt bagepulveret i denne opskrift??? 1 tsk vanilie ville også være rigtigt fint. der står som fyld marcipan, hvor kommer det ind i billedet??? æblet i fyldet skal det ikke rives ned i??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne