Fynsk brunsviger (Amo)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, til den er håndvarm, og heri opløses gæren, hvorefter alle ingredienser æltes godt sammen til en ensartet dej, der tildækkes og stilles til hævning på et lunt sted i 20 minutter.
Form derefter dejen til en kugle, som hviler et par minutter, før den rulles ud til et størrelse lidt mindre end den bradepande, der skal bages i. Strø lidt mel på bordet, når de skal forme og rulle dejen. Tril dejen omkring kagerullen, så er den let at afsætte i panden. Bradepanden 30x40 cm. skal være smurt, og dejen trækkes nu så meget at den når et par cm. op ad siderne. Remoncen smøres på med en paletkniv, så den bliver ligeligt fordelt. farin og korender drysses på. Dækkes til og sættes til hævning på et lunt sted i 20 minutter. Bages på ovnens midterste rille ved 250 grader C i ca. 12 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 715 |
|
Opskriften er vist 14087 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne