Amerikanske rolls er lækre tebrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Kartoffelvandet lunes med salt og sukker.
Heri opløses gæren.
Fedtstoffet og de sammenpiskede æg røres i, og til sidst melet.
Dejen røres hurtigt sammen.
Æltes smidigt på bordet.
Hæver tildækket på et lunt sted i 20 minutter.
Æltes om og trilles straks til pølser. Afskæres til mindre stykker. Trilles til valnøddestore kugler. Lægges to og to eller tre og tre i velsmurte linse- eller muffinsforme. Hæver lunt i 15 minutter. Pensles med æg eller fløde. Bages ved 225 grader C i 10 minutter. Kuglerne bager delvis sammen til en bolle, der dog beholder aftegningen. Serveres friskbagte med smør. Tips: 238-2 |
|
Opskriften er vist 6662 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne