Annas Toscakage
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
|
|
Linsedej:
Alle ingredienser æltes sammen til en ensartet dej. Smørret skal ikke blødgøres men have sin normale konsistens. Sandkagedej: Smørret blødgøres og røres sammen med sukkeret, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst blandes melet, hvori bagepulveret og salt er sigtet i, og det hele røres til en ensartet masse. Toscapynt: Det hele anbringes i en gryde og opvarmes til kogepunktet. Linsedejen rulles ud, og en springform ca. 24 cm. i diameter beklædes med linsedejen. Fyldet fordeles over linsedejen, hvorefter den rørte sandkagedej lægges ovenpå. Bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 50 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Derefter hældes toscapynten ovenpå kagen, som igen bages på ovnens øverste rille ved 220 grader C i ca. 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 11082 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Sus - 2008-08-06 12:23:56 Super lækker kage! Jeg penslede kanterne med mørk chokolade, det blev den bestemt ikke dårligere af. Min kage skulle ikke have 10min. med toscapynten, det var nok med 5min. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne