Muslinger (Småkager)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og flormelis røres sammen.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter de øvrige ingredienser blandes i, og det hele røres til en ensartet masse.
Den færdigrørte dej fyldes i en sprøjtepose forsynet med en stjernetylle og sprøjtes ud på en smurt plade i muslingefacon med god afstand, idet kagerne under bagningen flyder lidt ud. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i 8 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagerne sættes til afkøling på en bagerist, og når de er kolde, lægges de sammen med smørcremen. Tips: 781 |
|
Opskriften er vist 11291 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne