Kommenskringler 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes.
Gæren opløses heri, men må ikke varmes med.
Sigtemel og de øvrige ingredienser blandes i.
Dejen æltes til den er ensartet, 2-3 minutter, og sættes til hævning 35-40 minutter på et lunt sted, tildækket.
Dejen deles i to lige store dele, som formes til kugler, der hviler 2-3 minutter. Hver dejkugle rulles ud i pølseform til ca. 60 cm’s længde, og deles i 12 lige store stykker. Hvert dejstykke trilles igen ud til ca. 25 cm’s længde og formes til en kringle. Kringlerne anbringes på en smurt plade og sættes til efterhævning 25-30 minutter på et lunt sted, tildækket. Stryges med æggeblomme og drysses med kommen. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i 10-12 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 801 |
|
Opskriften er vist 16522 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lise - 2011-08-10 10:43:24 Er det nødvendigt at det er sigtemel? Kan det ikke være almindeligt hvedemel? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne