Mette munks gluten-bagte franskbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Lun mælken og hæld den i et fad.
Opløs gæren heri og derefter salt, sukker og margarine.
Hæld melet i, husk melet skal have stuetemperatur.
Ælt godt igennem til dejen slipper.
Tildæk dejen og lad den hæve på et lunt sted til dobbelt størrelse.
Tag dejen op og del den i to og form to kugler. Slå derefter disse flade. Fold dejen sammen hver for sig og rul dem til to pølser. Anbringes i smurte forne. Til fritstående brød på smurt plade. Hæver igen til dobbelt størrelse hvorefter dejene pensles og snittes foroven. Bages i varm ovn 30-40 minutter. De første 5-10 minutter meget varm ca. 250 grader C. Senere lidt mindre ca. 225 grader C. Tips: 232 |
|
Opskriften er vist 7624 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne