Påske abrikoslagkage
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og sukker røres sammen.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst blandes melet hvori bagepulveret er sigtet i, og det hele røres til en ensartet masse.
Dejen deles i 3 lige store dele og smøres ud i godt smurte lagkageforme eller på 3 stykker cirkelformet papir, ca. 20 cm. i diameter. Bages på ovnens midterste rille ved 240 grader C i ca. 5 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Bundene tages ud af formene efter ca. 5 minutter afkøling. På den ene bund anbringes abrikosfyldet, som fordeles jævnt. Herover anbringes den anden bund, og herpå smøres et lag flødeskum. Øverst lægges den sidste bund, og hele kagen dekoreres med flødeskum. I ca. 1 spsk. af flødeskummet kan hældes 1 dråbe frugtfarve, som forsigtigt blandes i og anvendes til dekoration. Fyld: Abrikoserne koges møre med vandet, flormelis røres i. Tips: 754 |
|
Opskriften er vist 6648 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne