Eventyrkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Til vandbakkelser kommes vand, sukker og fedtstof i en gryde.
Koges op og tilsættes melet.
Dejen røres sammen med en ske.
Flyttes fra varmen.
Afsvales lidt inden de hele æg røres/piskes i.
Til mørdejen hakkes ingredienserne godt sammen, æltes og anbringes på et køligt sted. Dejen til vandbakkelserne fordeles med to spiseskeer på en velsmurt plade. Mørdejen rulles ud til en tynd flade. Udstikkes til medaljer ca. 6-7 cm. store, der anbringes over vandbakkelsdejen og klemmes godt fast om denne. Bages ved 225 grader C i ca. 20 minutter. Når kagerne er kolde, skæres et låg af. Flødeskum smagt til med lidt sukker fyldes i. Låget anbringes atter, og kagerne drysses med sigtet flormelis. Tips: 652 |
|
Opskriften er vist 11229 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne