Eventyrkager

Eventyrkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Vandbakkelsesdej:
2 dl.vand
1 tsk.sukker
100 g.smør eller margarine
100 g.hvedemel
3 æg
 
 Mørdej:
125 g.hvedemel
100 g.smør eller margarine
1 æggeblomme
3 spsk.sukker
 
Opskrift:
Til vandbakkelser kommes vand, sukker og fedtstof i en gryde. Koges op og tilsættes melet. Dejen røres sammen med en ske. Flyttes fra varmen. Afsvales lidt inden de hele æg røres/piskes i.

Til mørdejen hakkes ingredienserne godt sammen, æltes og anbringes på et køligt sted.

Dejen til vandbakkelserne fordeles med to spiseskeer på en velsmurt plade. Mørdejen rulles ud til en tynd flade. Udstikkes til medaljer ca. 6-7 cm. store, der anbringes over vandbakkelsdejen og klemmes godt fast om denne.

Bages ved 225 grader C i ca. 20 minutter.

Når kagerne er kolde, skæres et låg af. Flødeskum smagt til med lidt sukker fyldes i. Låget anbringes atter, og kagerne drysses med sigtet flormelis.

Tips:

652





karakterer:
Opskriften er vist 11229 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu