Janes smørhorn
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
Fotograf: Dorte Christensen |
|
Margarinen smuldres i melet.
Tilsæt sukker, salt og gær (udrørt i lidt af mælken).
Slås sammen.
Udrulles til 1 cm. tykkelse.
Skæres i trekanter og rulles sammen fra den brede side, omkring fyld af 125 g. margarine rørt med 100 g. sukker og lidt kardemomme.
Dyppes i æg, sukker og hakkede mandler. Hæver på pladen ca. 15 minutter. Bages ved 250 grader C i ca. 10-15 minutter. Tips: 231 |
|
Opskriften er vist 18593 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte11 - 2013-11-02 18:25:38 Rigtig lækre horn. De blev lidt tykke og kluntede, men smager bare så godt. Næste gang vil jeg dele dejen i tre dele, som hver rulles lidt tyndere ud end de foreslåede en centimeter. Hver runde del vil jeg dele i otte dele, så der i alt bliver 24 horn i stedet for 18. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne