Fynsk plumkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og sukker røres sammen.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst blandes hvedemel og de øvrige ingredienser i, og det hele røres sammen til en ensartet masse.
Dejen hældes i en smurt og melet form ca. 2 l, og bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 1 time. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagen tages ud af formen efter ca. 5 minutter og sættes til afkøling på en bagerist. Pyntes med glasur og drysses evt. med revet chokolade. Tips: 762 |
|
Opskriften er vist 5768 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne