Fynsk plumkage

Fynsk plumkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
250 g.smør eller margarine
250 g.sukker
5 æg
50 g.rosiner
50 g.sukat
50 g.hakket chokolade
 
 Pynt:
 Glasur:
100 g.flormelis
1.5 spsk.varmt vand
 revet chokolade
 
Opskrift:
Fedtstof og sukker røres sammen. Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst blandes hvedemel og de øvrige ingredienser i, og det hele røres sammen til en ensartet masse.

Dejen hældes i en smurt og melet form ca. 2 l, og bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 1 time. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Kagen tages ud af formen efter ca. 5 minutter og sættes til afkøling på en bagerist. Pyntes med glasur og drysses evt. med revet chokolade.

Tips:

762





karakterer:
Opskriften er vist 5768 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu