Frugtpie
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Hvedemel, vand og fedtstoffet som ikke skal blødgøres, men have sin normale konsistens, æltes sammen til en ensartet dej, der hviler i ca. ½ time på et koldt sted, gerne køleskab.
2/3 af dejen rulles ud i ½ cm. tykkelse og prikkes over det hele med en gaffel. Dejstykket rulles op om en kagerulle eller lignende og lægges hen over en lagkageform ca. 22 cm. i diameter. Dejen trykkes forsigtigt til i formens bund og sider, og den overskydende dej trykkes af på formens kant med en flad hånd. Frugten fordeles over formens bund og drysses med sukker. Den resterende dej rulles ud i ½ cm’s tykkelse og skæres i strimler på ca. 1 cm’s brede og i formens længde og lægges over fyldet som et fletværk. Stryges med mælk, fløde eller vand, drysses først med de hakkede mandler og derefter med groft sukker (så bliver mandlerne hængende). Bages på ovnens nederste rille ved 200 grader C i ca. 25 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kan evt. serveres med flødeskum til. Tips: 758 |
|
Opskriften er vist 8771 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Daniela - 2011-06-18 19:12:40 Super nemt og hurtigt, det tog kun en 1½ time og så var den klar. men der mangler altså lidt sukker i dejen. og så brugte jeg meget mere frugt end der står i opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne