Sandwichbrød 03
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, og heri opløses gæren.
Husk, gæren må ikke varmes med.
Mel og de øvrige ingredienser æltes til en ensartet dej, som formes til en kugle og sættes til hævning til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Dejen deles i to dele, som formes til kugler, der hviler et par minutter. Hver dejkugle formes til franskbrød, der anbringes i en smurt rugbrødsform og sættes til efterhævning til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Når dejen er efterhævet til dobbelt størrelse i formen, anbringes den på en smurt plade med bunden opad. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 45 minutter. Derefter fjernes formen, og brødet bages yderligere 5 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 811 |
|
Opskriften er vist 11075 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Frederikke - 2017-07-11 17:59:44 Kan man erstatte gær med bagepulver😊 anonym - 2011-08-24 15:25:33 mega god men. det blev sort efter 35 min.. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne