Leverpostej 02

Leverpostej 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.margarine
50 g.hvedemel
3-4 koppermælk
500 g.svinelever
4-500 g.spæk
2 løg
4 tvebakker (evt. lidt grahamsmel)
2 æg
2 tsk.salt
1 tsk.peber
 
Opskrift:
Margarine, mel og mælk opbages i en gryde og afkøles.

Resten iblandes.

Leverpostejen bages i bradepande med vand i ca. 1 time ved 175°





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Opskriften er vist 22906 gange,
og udskrevet 471 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu