Tebrød 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, og heri opløses gæren, der dog ikke må varmes med.
Alle ingredienserne æltes nu sammen til en ensartet dej, der stilles til hævning til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Dejen deles i 2 lige store kugler, der hver formes som franskbrød. Disse 2 deje hviler 2-3 minutter, hvorefter de slås flade og foldes igen som franskbrød, og rulles ud til pølseform ca. 35 cm lange. De 2 pølser anbringes på en smurt plade, trykkes flade til ca. 6 cm’s brede, prikkes helt igennem med en gaffet og hæver til dobbelt størrelse. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 15 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Efter bagningen afkøles brødene og skæres ud i ca. 1 cm. tykke skiver, der lægges på pladen og ristes ved 200 grader C i ca. 15 minutter. Kan serveres til såvel te som kaffe. Tips: 731 |
|
Opskriften er vist 3702 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne