Kaffekrans og –stang
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med, mel og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Dejen deles i 2 lige store dele, formes til kugler, der hviler et par minutter. Den ene kugle rulles ud til et dejstykke på 25x50 cm., herpå smøres halvdelen af remoncen og dejen rulles fra den brede side sammen til en pølse (som roulade). Anbringes i en smurt og melet randform 22 cm. i diameter med folden nedad. Den anden kugle rulles ud til et dejstykke på 20x30 cm., og herpå smøres den anden halvdel af remoncen, og dejen rulles fra den brede side sammen til en pølse og anbringes i en smurt og melet bageform 2 l. og stilles til efterhævning til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Bages på ovnens nederste rille ved 200 grader C i ca. 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når brødene er bagt, sættes de til afkøling på en bagerist og pyntes med glasur, mens de endnu er lune. Tips: 786 |
|
Opskriften er vist 4640 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne