Ringe
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med, og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Dejen deles i 3 lige store stykker, og formes til kugler, som hviler et par minutter. Hver kugle trilles til pølser i ca. 25 cm’s længde og 5 cm’s tykkelse, som deles i 10 lige store stykker. Hvert af de små stykker formes til boller, som sættes på et viskestykke bestrøet med mel og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. I hver bolle laves der et hul som udvides med pegefingrene, således at der dannes en ring på ca. 2 cm’s tykkelse. Ringene efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Ringene koges i fedt eller palmin og anbringes på et fedtsugende stykke papir. Inden ringene bliver kolde, vendes de i sukker. Tips: 735 |
|
Opskriften er vist 4095 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne