Ringe

Ringe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
575 g.hvedemel
2.5 dl.mælk
75 g.gær
75 g.skker
1 æg
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.kardemomme
100 g.smør eller margarine
 evt.5 g. pulveriseret anis
 
Opskrift:
Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med, og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Dejen deles i 3 lige store stykker, og formes til kugler, som hviler et par minutter. Hver kugle trilles til pølser i ca. 25 cm’s længde og 5 cm’s tykkelse, som deles i 10 lige store stykker. Hvert af de små stykker formes til boller, som sættes på et viskestykke bestrøet med mel og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

I hver bolle laves der et hul som udvides med pegefingrene, således at der dannes en ring på ca. 2 cm’s tykkelse. Ringene efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Ringene koges i fedt eller palmin og anbringes på et fedtsugende stykke papir. Inden ringene bliver kolde, vendes de i sukker.

Tips:

735





karakterer:
Opskriften er vist 4095 gange,
og udskrevet 108 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu