Leverpostej med ansjoser og timian
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skær spækken i strimler og kog den i ca. 8 dl vand med timian, laurbær og knust peber ca. 5 minutter.
Tag spækket op og lad det køle lidt af. Kør det sammen med lever, ansjos og løg gennem kødhakkeren, og rør det så med salt, mel og dernæst æggene et ad gangen og til sidst suppen. Smag til med salt og peber og bag så en lille prøve inden du bager levermassen i to brød -eller postejforme a ca. 1 ltr., ca. 45 minutter ved 190 grader. |
|
Opskriften er vist 22688 gange,
og udskrevet 538 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Tom Aagaard - 2009-12-01 09:11:13 I steder for spæk bruger jeg røget bacon i samme mængde desuden hakker jeg et glas champignon og et lille glas kapers og et lille glas oliven i. Det bliver den ikke mindre god af. Mvh Tom |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne