Leverpostej med ansjoser og timian

Leverpostej med ansjoser og timian, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinelever
500 g.spæk
5 dl.suppe
5 æg
3 løg
50 g.hvedemel
30-40 g.ansjosfilet
 timian
 laurbær
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær spækken i strimler og kog den i ca. 8 dl vand med timian, laurbær og knust peber ca. 5 minutter.

Tag spækket op og lad det køle lidt af. Kør det sammen med lever, ansjos og løg gennem kødhakkeren, og rør det så med salt, mel og dernæst æggene et ad gangen og til sidst suppen. Smag til med salt og peber og bag så en lille prøve inden du bager levermassen i to brød -eller postejforme a ca. 1 ltr., ca. 45 minutter ved 190 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 22686 gange,
og udskrevet 538 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-01 09:11:13
I steder for spæk bruger jeg røget bacon i samme mængde desuden hakker jeg et glas champignon og et lille glas kapers og et lille glas oliven i. Det bliver den ikke mindre god af. Mvh Tom