Amerikansk ingefærkage

Amerikansk ingefærkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.hvedemel
125 g.smør eller margarine
50 g.sukker
1 æg
2 dl.mørk sirup
2 dl.kogende vand
1 tsk.natron
0.5 tsk.salt
50 g.syltet ingefær
1 tsk.kanel
 reven skal og saften af 1 appelsin
 
Opskrift:
Fedtstof, sukker og æg røres sammen. Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise. De øvrige ingredienser tilsættes og det hele røres grundigt sammen til en ensartet masse.

Massen hældes i en smurt og melet randform 1½ l. og bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i 45-50 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Kagen må højst blive i formen 5 minutter efter bagningen.

Tips:

724





karakterer:
Opskriften er vist 13836 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu