Amerikansk ingefærkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Fedtstof, sukker og æg røres sammen.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise.
De øvrige ingredienser tilsættes og det hele røres grundigt sammen til en ensartet masse.
Massen hældes i en smurt og melet randform 1½ l. og bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i 45-50 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagen må højst blive i formen 5 minutter efter bagningen. Tips: 724 |
|
Opskriften er vist 13830 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne