Scones bagt i pande
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med, mel og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Dejen rulles ud til et stykke på ca. 20x25 cm. i ca. 2 cm’s tykkelse og stikkes ud til 12 boller med en kageudstikker eller et glas (ca. 6 cm. i diameter) og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Bollerne anbringes på en tør, ikke for varm pande og bages lysebrune under låg 6-8 minutter på hver side ved svag varme. Serveres nybagte med smør evt. marmelade. Tips: 861 |
|
Opskriften er vist 7835 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne