Gammeldags frugtkage
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Olie, sukker, sirup og æg røres sammen til en ensartet masse, hvorefter melet hvori krydderierne er sigtet, røres sammen med appelsinsaften.
Til sidst tilsættes frugterne og nødderne, som er vendt i melet, og det hele røres til en ensartet masse.
Massen hældes i 2 sandkageforme 2 l., som er foret med godt smurt papir. Bages på ovnens midterste rille ved 150 grader C i ca. 65 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagerne afkøles ca. 15 minutter, før de tages ud af formene. Lad dem blive helt kolde på en bagerist, før papiret fjernes. Hvis kagerne pakkes ind og opbevares køligt nogle dage, bliver de endnu bedre. Tips: 746 |
|
Opskriften er vist 8601 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne