Søsterkage med æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Husk, alt de skal bruge til gærdeje, skal have stuetemperatur, inden de begynder, så bliver dejen nemmere at arbejde med, og resultatet bedre.
Mælken lunes, hældes i et fad og heri opløses gæren. Husk, gæren må ikke varmes med. Melet og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele æltes sammen til en ensartet dej, som deles i 2 lige store dele, formes til kugler og hviler et pr minutter. Hver dejkugle anbringes i en smurt lagkageform ca. 24 cm. i diameter og klappes ud til formens kant. Ovenpå fordeles æblestykkerne, som er vendt i kanelsukker, der kan evt. drysses lidt hakkede mandler og tesukker ovenpå. Sættes til hævning til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 30 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 832 |
|
Opskriften er vist 8458 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne